dissabte, 4 d’abril del 2015

La bona feina feta.

Feia temps que no entrava al nostra blog amb l'alegria que ho faig avui, malgrat és Dissabte de Gloria i estic a casa ( com que tothom surt, sembla que tinguis obligació de fer-ho).
Per tenir-vos ben informats tinc que començar per explicar la poca sort que varem tenir amb les nostres actrius ja que dues han tingut problemes de salut obligant-nos a aplaçar 3 bolos. Dic aplaçar, perquè sembla ser que podrem recuperar-los una vegada tornem a estar tot plegats amb bona salut.
Si és veritat que les bruixes dirigides per Dionís que segons la mitologia grega és el deu del vi, del teatre, de la rauxa i pot ser d'alguna cosa més, - ves a saber- ens varen maleir perquè no estiguéssim tan enfeinats com fins no fa pas gaire, les penes no duren massa temps, i per seguir sent bona gent ens ha tocat " la grossa".
La Campanya de Teatre Amateur 2015 de la Casa de Cultura de Girona a seleccionat la nostre companya PLUS 65 amb l'obra "SENSE PIETAT".
Desitgem de tot cor que les nostres companyes puguin incorporar-se novament al grup i poder estar ben preparats gracies a les " cures intensives del nostre director Victor Petit".
I ara que no ens llegeix ningú, amb confiança us he de dir, que ja estem preparant obra nova.!! Us agradarà molt i molt...segur.