dimarts, 8 de juliol del 2008

COMENTARI

Començaré recordant el dia que el nostre Director ens explicà que havia obert un blog a la xarxa, perquè servís per un mutu intercanvi d'idees i comunicats.

Em va semblar molt bé. Era una curiositat nova que m'enganxava i m'hi vaig arrapar tot seguit.

Era bonic llegir el resum de les classes. El seu estil característic em feia gràcia i ajudava a tenir més interès per el treball.

Tal com anaven les coses, resultava una mica difícil veure clar que algun dia es pogués posar tot en escena; però fent i desfent (com qui teixeix una bufanda), va anar prenent cos l'obra.

El 26 de juny surt al blog l'opinió d'en Xavier sobre l'estrena d'"ELECTROJOC". És molt agradable llegir tots els detalls que esmenta. La seva comunicació amb nosaltres abans de començar l'actuació i tot el sentit que hi transmet, trobo que és el resum d'una posta en escena treballada fins a l'últim punt; i tot això va donar com a resultat una estimable actuació.

I el reconeixement d'en Xavier vers en Francesc Sala és un sentiment que compartim tots els que vam actuar en la representació, ja que va ser el nervi central que va anar lligant totes les escenes (o "tracs"). Som tots els que et diem una vegada més: GRÀCIES, FRANCESC! I desitjaríem molt de poder participar tots plegats: Xavier, Francesc i actors, en la visió del vídeo que creiem que s'ha realitzat.

Després de tot això, Xavier, només queda fer una referència a la carta de comiat que ens has dedicat. Voldria dir moltes coses, però em quedo amb el cor una mica encongit. Tu ja ens ho dius tot: i el que ens desitges, de poder continuar i tornar-nos a trobar en un teatre, nosaltres a l'escenari i tu al pati de butaques per aplaudir-nos com un espectador més, és la mostra del gran afecte que tens per el 65 Plus. Estigues segur que aquest és el sentiment de tot el grup. Però si aquest desig no pot arribar a terme, la bona amistat i el goig que hem compartit, quedarà per sempre com el millor record.

PILAR ALSINA