dijous, 28 de febrer del 2008

La Política

Ben mirat, tot això de la política es un mal rotllo, com es diu ara. Els politòlegs, no diuen res del que pensen i, no fan res del que diuen.

Tots, uns i altres estan convençuts de que no podran fer res del que prometen, però això de sortir a tots els mitjans, parlant i, parlant els fa ser més, molt més importants que qualsevol persona del carrer.

I...la cultura....???? Encara no he sentit a cap d’aquests senyors que s’enfilen en aquestes tarimes,que tan sols, ni per equivocació enumeressin la paraula cultura.

La coneixeran....????? sabran que vol dir...???? Ni tan sols l’exerciten. Només cal veure’ls quan un davant de l'altre, intenten guanyar-se una bona picossada d’això que en diuen .......vots.

Educació...aquesta paraula si que sona. Això sembla que ho tenen una miqueta més clar, però ni ells mateixos s’entenen. Es des de Europa, que ens toquen la cresta i ens posen al final d’una llista.....que després de tot, poca cosa val. Només per despertar el galliner.

Per cert..... i el nostre Galliner quan es despertarà? Quan ...i qui serà el que trobarà "un bon sac de blat de moro" per que tots els galls i gallines, que dia a dia intenten portar a terme un bon projecte cultural, no acabem com aquell que diuen que era de Morón, "sin plumas y cacareando" .

La gallina Josefina.