dijous, 12 de febrer del 2015

Anem fent...

No feu massa cas si no pengem res de nou al nostres blog... -Bé massa que ho sé -. Les ganes hi són us ho prometo, però els dies passen volant i amb ells el mesos. Quan vols veure la data del darrer comentari al blog veus que ja ha tornat a passar molt de temps i aleshores tens remordiments de consciencia.
Bé, parlem de teatre que és el que interessa.
SENSE PIETAT, és la nostra Joia de la corona, ara per ara és clar. És la que anem representant per totes les rodalies de Girona, l'última actuació va ser a Cassà de la Selva. Va agradar moltíssim, els aplaudiments llargs i sincers.
Tenim una nova data confirmada, el 15 de març a Riudellots de la Selva, en una sala magnífica, i esperem un nou èxit.
Ara bé, el que nosaltres esperem és que un bon dia Cultura compleixi tot allò que tantes vegades ens ha promès però que mai ha recordat de complir.Deu fer com el blog  Plus 65, que el temps passa sense quasi bé notar-ho i que un dia finalment obriran aquella carpeta que tenen en un racó del despatx i ...Al·leluia ens ajudaran a tirar endavant.
Entre tant ...Anem fent.

                                                      
 

1 comentari:

Pilar Prats ha dit...

Hola gent del Plus 65! em fa molta il·lusió retrobar-vos després de tant de temps de no veure-us. I encara em fa més il·lusió poder treballar plegats i constatar que sou uns grans professionals de l'escena, i uns constants i uns tossuts, i que tot alló que us proposeu ho aneu aconseguint. Treballar amb vosaltres, ara des de dalt de l'escenari, m'omple de goig.
Una abraçada molt gran.